Ofiterii DGA, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, fac cercetari cu privire la 10 politisti de la IPJ Arad si un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, pentru savarsirea de fapte de coruptie, informeaza DGA.
Potrivit unui comunicat remis de Directia Generala Anticoruptie, cei 10 agenti de politie sunt suspectati ca, in repetate randuri, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au pretins si primit sume de bani cu titlu de mita.

In cursul zilei de joi, politistii, angajati la Serviciul Rutier – IPJ Arad sau in cadrul unor posturi de politie de pe raza judetului Arad, au fost condusi la parchet pentru audieri.  Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Arad si Parchetul de pe langa Tribunalul Arad au inceput cercetarile in acest dosar in luna mai.

De asemenea, la instrumentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna si al Serviciului Roman de Informatii, se arata in comunicatul citat.
Sursa: www.realitatea.net