Tematica Conferintei

Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

Conferința Internațională „Perspective ale Dreptului Afacerilor în Mileniul al Treilea”, ediția a VIII-a. București, 16 noiembrie 2018La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care  doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Conferința este agreată de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților prin acordarea de puncte de pregătire profesională avocaților participanți.

Editura C.H. Beck este partener al acestui eveniment.

Indexare

Conferinta este indexata in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters (Clarivate Analytics)

Locul de desfasurare

Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Invitati in deschidere

În deschiderea Conferinței vor lua cuvântul:

  • prof. univ. dr. Nicolae Istudorrectorul Academiei de Studii Economice din București
  • prof. univ. dr. Smaranda Anghenirectorul Universității „Titu Maiorescu” din București
  • conf. univ. dr. Marieta SaftaSecretar de Stat la Ministerul Justiției
  • prof. univ. dr. Veronica Natalia Stoicadecan al Facultății de Drept și Administrație Publică, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București
  • prof. univ. dr. Verginia Vedinașpreședinte al Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu” 
  • conf. univ. dr. Bazil Oglindăvicepreședinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României

Moderator

  • prof. univ. dr. Florentina-Camelia Stoica, director al Departamentului Drept din Academia de Studii Economice din București

Publicatii

Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:

  • În revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Thomson Reuters (Clarivate Analytics). Cele mai bune lucrări înscrise la conferință vor fi publicate în numărul din decembrie 2018 al revistei.
  • În volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor juridice (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers, ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în Conference Proceedings Citation Index – Thomson Reuters (Clarivate Analytics).
  • în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies.

Reduceri de la taxele de participare

! Daca doriti sa dobanditi calitatea de membru in Societatea de Științe Juridice și Administrative clic aici.

Termene limita

  • 8 noiembrie 2018: trimiterea formularului de participare Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Completează aici formularul de participare la Conferinta.
  • 10 noiembrie 2018: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere in limba engleza a lucrarii inscrise la conferinta.
  • 12 noiembrie 2018: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
  • 14 noiembrie 2018: plata taxei de participare.

Presedintele Comitetului de organizare

conferentiar univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU

Organizatori:

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Societatea de Stiinte Juridice si Administrative

Vizitati site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro

Pe site gasiti mai multe informatii despre conditiile de inscriere, taxa de participare, posibilitatea de a inscrie doua lucrari stiintifice, cerintele de redactare pentru lucrarile stiintifice, publicatiile conferintei, programul stiintific, parteneri, serviciul de traduceri in limba engleza oferit autorilor.

Urmariti site-ul Conferintei pe: Facebook si LinkedIn

E-mail: Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința la adresa de email: catalin.sararu@businesslawconference.ro