Funcţionalităţile legalis

Interfața legalis este dedicată eficienței în utilizare, inclusiv pe tabletă sau smartphone

Căutare simplificată, rapidă și eficientă

Căutarea simplificată, având la bază un motor de căutare pe bază de criterii de relevanță similar Google, oferă acum exact rezultatele căutate.

În plus, analiza rezultatelor este optimizată de instrumente precum căutarea doar în documentele disponibile în modulele active, sortarea rezultatelor, filtrele pe tip de document, cuvinte evidențiate în context sau opțiuni de salvare și export al rezultatelor individuale ori a listelor de rezultate.

Pentru căutări avansate, pe tip de document, este recomandată utilizarea măștilor dedicate, acum cu acces direct din linia simplificată de căutare.

Conexiuni active între documente

Toate documentele disponibile în biblioteca juridică online legalis conțin linkuri active către oricare alte documente relevante.

Funcții la nivelul actelor consolidate și actualizate

Istoricul actelor consolidate, de la versiunea publicată în Monitorul Oficial și până la cea mai recentă actualizare, este disponibil inclusiv la nivel de articol, cu evidențierea în panoul de conexiuni a tuturor referințelor relevante – inclusiv norme de aplicare, jurisprudență și doctrină.

Puntea în timp vă dă posibilitatea de a accesa, prin schimbarea datei active, forma actului consolidat la o dată din trecut sau viitor.

Compararea versiunilor consolidate ale actelor normative. Evidențierea modificărilor în timp ale unui act este acum posibilă și cu ajutorul funcției de comparare a versiunilor, disponibilă la nivel de act și articol.

Suport tehnic prin email și telefon

Consilierii legalis pot fi contactați oricând prin email sau telefon, pentru a răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți în legătură cu biblioteca juridică online legalis.

Ne puteți contacta la telefon la numărul +4021.410.08.01 sau prin email la adresa legalis@beck.ro