„Vă anunțăm cu plăcere faptul că revista „Juridical Tribune – Tribuna Juridica” a fost indexată în baza de date SCOPUS”, informează conferențiar univ. dr. Cătălin-Silviu Săraru, Editor-șef „Juridical Tribune -Tribuna Juridica”.

Logo Tribuna JuridicaÎn 2015 revista a fost indexată în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS.

Revista „Juridical Tribune – Tribuna Juridica” devine astfel singura revistă de științe juridice din România indexată în SCOPUS și în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS.

Revista mai este indexată în următoarele baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice (conform Anexei nr. 24 din Ordinului MENCȘ nr. 6129/2016): EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST, CEEOL, ERIH Plus, WORLDCAT, KVK, precum și în alte baze de date: IBSS, DOAJ, RePEc, IndexCopernicus, Open Academic Journals Index (OAJI), Vlex, Safetylit, ULRICHSWEB, Cabell’s Directories, Google Scholar.
Revista se distinge în peisajul revistelor de științe juridice din România prin faptul că este indexată în peste 100 de biblioteci și cataloage internaționale online.

Vă invităm să trimiteți articole în vederea publicării în revista „Juridical Tribune -Tribuna Juridica” la adresa de email office@tribunajuridica.eu

Articolele trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute în Ghidul autorilor.