Revista Buletinul Curţilor de Apel

Ediţii curente, arhiva tipărită și Supliment de jurisprudenţă disponibil exclusiv online

Buletinul Curților de Apel și Supliment OnlineColaborarea cu 11 Curți de apel și publicarea celor mai importante și mai recente hotărâri ale acestor curți, dar și ale instanțelor din raza lor teritorială, este principalul obiectiv al Revistei Buletinul Curților de Apel.

Practica judiciară a acestor instanțe este importantă nu numai pentru că, în multe cazuri, pronunță hotărâri definitive, ci și pentru că, în măsura în care este unitară, reflectă tendința jurisprudenței la un moment dat, precum și modul în care instanțele din teritoriu răspund comandamentului constituțional de a se supune rolului unificator de jurisprudență al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Exclusiv online, arhiva ediţiilor tipărite este completată de o colecție de jurisprudență reunită sub numele Buletinul Curţilor de Apel – Supliment. Păstrând structura revistei tipărite, suplimentul de jurisprudență vine în ajutorul celor care doresc să aprofundeze practica judiciară a Curților de Apel din România.

Sunt abordate domenii variate de drept dintre care amintim: drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal, drept bancar, dreptul familiei, contencios administrativ, contencios fiscal, asigurări sociale, dreptul muncii și procedura insolvenţei.

Multiple conexiuni cu întregul conţinut Legalis

Spețele incluse în colecția Buletinul Curţilor de Apel sunt conectate activ la doctrina și arhiva de legislație disponibile în legalis, iar panoul de Conexiuni oferă acces rapid la indecși tematici și afabetici relevanți, pentru o analiză extinsă a practicii pe domeniu sau instanță.

Revista Buletinul Curţilor de Apel online – jurisprudenţă pentru practicieni

legalis este biblioteca juridică online în cadrul căreia puteţi consulta, integral, conţinutul revistei Buletinul Curţilor de Apel și suplimentul acesteia. Arhiva cuprinde toate numerele publicate începând cu data de 1 ianuarie 2006.

Recomandăm formatul online pentru:

 • acces structurat pe ani și ediții
 • acces exclusiv la Suplimentul online (decizii care nu au fost publicate niciodată în versiunea tipărită a revistei)
 • acces la arhiva edițiilor publicate în perioada 2006-prezent
 • conexiuni active către doctrina relevantă, legislația europeană, respectiv arhiva de legislație și jurisprudență națională citate în articole
 • interfață dinamică în care puteți salva, tipări, cita, recomanda conținutul de interes

Solicită oferta legalis

Aflaţi toate detaliile despre modulele și preţul de abonare la legalis

sunaţi la +4021.410.08.01

  sau lăsaţi un număr de telefon


  ori o adresă de e-mail

  și numele dumneavoastră

  sunteţi de acord ca Editura C.H. Beck (înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date, sub numărul 4398):