Revista Curierul fiscal – Noi dăm ora exactă în fiscalitate

Noul format online, disponibil exclusiv în legalis

Revista Curierul fiscal - noul format legalis

Revista Curierul fiscal a reuşit să se impună în faţa competitorilor ei, printr-un concept pe cât de simplu, pe atât de util: aducând laolaltă experienţa profesioniştilor din domeniu cu cerinţele cititorilor, şi devenind astfel un loc de confruntare şi clarificare a ideilor fiscale.

Dorind să constituie un instrument important în „lupta” zilnică cu fiscalitatea, revista are un conţinut diversificat, cu rubrici variate: informaţii utile, impozite directe, impozite indirecte, dreptul afacerilor, procedură fiscală, jurisprudenţă fiscală, doctrină, interviuri, articole, studii de caz concrete şi răspunsuri la întrebarile cititorilor sub forma unui Ghid fiscal.

Conţinutul revistei este adaptat în permanenţă la reacţiile şi cerinţele cititorilor, scopul nostru fiind acela de a oferi nu doar informaţii, ci şi soluţii la problemele ce se ridică zilnic în activitatea specifică acestui domeniu.

Revista se bucură de contribuții permanente ale unor companii cunoscute în domeniul fiscalității naționale și europene precum: PwC, Deloitte, Biriș Goran sau TZA Consultanță fiscală, și prezintă în rubricile de specialitate opinii ale unor autori de prestigiu precum: Mihai Brăgaru, consilier juridic, Ministerul Finanţelor Publice; Lect. univ. drd. Delia Cataramă, Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, secretar general al IFA România; Dr. Emanuel Albu, Judecător, Înalta Curte de Casaţie și Justiţie, Secţia de contencios administrativ și fiscal; Lect.univ.drd. Emilian Miricescu, Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, membru al IFA România, Dr. Dragoș Pătroi, managing partner DRP TAX WIZARDS, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali; Dr. Ciprian Păun, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Știinţe Economice și Gestiune a Afacerilor, avocat, membru al Baroului Cluj

Revista Curierul fiscal online, dedicată practicienilor

legalis este singura bibliotecă juridică online în cadrul căreia puteţi consulta, integral, conţinutul revistei Curierul fiscal. Arhiva cuprinde toate numerele publicate începând cu data de 1 decembrie 2009.

Cu noul format, introdus odată cu apariția numărul 1/2017 al Revistei Curierul fiscal, propunem o formulă mult mai eficientă de utilizare a acestei reviste.

Din 2019, Revista Curierul fiscal își modifică frecvența de apariție. Regăsiți aceeași informație de calitate în cele 6 ediții anuale ale revistei.

Recomandăm nou format pentru:

 • acces structurat pe ani, ediții și secțiuni de revistă
 • acces la arhiva edițiilor publicate în perioada 2010-2016
 • conexiuni active către legislația și jurisprudența națională și europeană citate în articole
 • interfață dinamică în care puteți salva, tipări, cita, recomanda conținutul de interes

Solicită oferta legalis

Aflaţi toate detaliile despre modulele și preţul de abonare la legalis

sunaţi la +4021.410.08.01

  sau lăsaţi un număr de telefon


  ori o adresă de e-mail

  și numele dumneavoastră

  sunteţi de acord ca Editura C.H. Beck (înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date, sub numărul 4398):