Revista Curierul Judiciar – Revistă de actualitate juridică

Noul format online, disponibil exclusiv în legalis

Revista Curierul Judiciar nr. 12/2021

Revista Curierul Judiciar, cu un istoric ce datează încă din 1892, a fost readusă la viaţă în 2002, prin tipărirea ei de către Editura C.H. Beck. Acum, revista beneficiază de vizibilitate internațională, fiind înscrisă baze de date prestigioase precum HeinOnline, CEEOL sau EBSCO.

Revista Curierul Judiciar are ca principal scop să răspundă nevoii de informare a juriştilor din toate domeniile dreptului, să ofere opinii şi soluţii atât în probleme fundamentale, cât mai ales în chestiuni punctuale, concrete, ivite în activitatea de zi cu zi.

Începând cu anul 2010, Revista Curierul Judiciar, cu apariţie lunară, şi-a consolidat echipa colaboratorilor permanenţi prin implicarea celor mai prestigioase case de avocatură din România printre care se numără Piperea și Asociații, STOICA & Asociații, Tuca Zbârcea și Asociații, Biriș Goran și Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.

Revista Curierul Judiciar online, dedicată practicienilor

legalis este singura bibliotecă juridică online în cadrul căreia puteţi consulta, integral, conţinutul revistei Curierul Judiciar. Arhiva cuprinde toate numerele publicate începând cu data de 1 ianuarie 2009.

Cu noul format, introdus odată cu apariția numărul 1/2017 al Revistei Curierul Judiciar, propunem o formulă mult mai eficientă de utilizare a acestei reviste în legalis.

Recomandăm nou format pentru:

 • acces structurat pe ani, ediții și secțiuni de revistă
 • acces la arhiva edițiilor publicate în perioada 2009-prezent

 • conexiuni active către legislația și jurisprudența națională și europeană citate în articole
 • interfață dinamică în care puteți salva, tipări, cita, recomanda conținutul de interes

Solicită oferta legalis

Aflaţi toate detaliile despre modulele și preţul de abonare la legalis

sunaţi la +4021.410.08.01

  sau lăsaţi un număr de telefon


  ori o adresă de e-mail

  și numele dumneavoastră

  sunteţi de acord ca Editura C.H. Beck (înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date, sub numărul 4398):