In premiera pentru mandatul lui Oprescu, Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal cu nume de cod „PMB”. Ancheta vizeaza o serie de licitatii organizate de Administratia Strazilor, condusa de directorul Alina Roman.
Directia Nationala Anticoruptie are in lucru un dosar penal in care se investigheaza o serie de fapte comise la Primaria Municipiului Bucuresti.
Obiectul dosarului: pasajele Victoria si Unirii

Pe 26 martie 2010, DNA-ul a trimis primariei o solicitare ce a semanat panica in toata institutia condusa de Sorin Oprescu. „In interesul solicitarilor ce se desfasoara in dosarul penal cu numarul de mai sus, va rugam sa ne trimiteti, in copie, hotararea 299/31.08.2009, impreuna cu toate anexele aferente, precum si orice alt document care a stat la baza emiterii acestei hotarari”. Acesta este textul adresei, semnate chiar de Doru Tulus, seful Sectiei a II-a a DNA. Pentru cine nu cunoaste continutul acelei Hotarari de Consiliu, va informam ca este cea prin care PMB a decis reabilitarea pasajelor Unirii, Victoriei si Muncii, precum si stabilirea indicatorilor economici la 65 de strazi principale din oras.

Sursa: www.evz.ro