Acces la funcţii extinse de comparare a articolelor unui act, norme integrate în Codul fiscal și mai multe opţiuni de export al documentelor.

Toate modificările unui articol afișate într-o singură pagină

Funcţia de comparare vă permite în mod obișnuit să vedeţi ce modificări a suferit un act sau un articol al unui act normativ de la o versiune la alta, cu posibilitatea alegerii versiunilor comparate. Acum, am extins funcţionalitatea pentru a afișa într-o singură pagină toate modificările aduse unui articol începând cu data publicării actului din care face parte.

Funcţia extinsă de comparare a versiunilor unui articol

Mai mult, schimbările survenite pe textul articolului pot fi analizate, în aceeași pagină, apăsând pe butonul afișează din dreptul textului Analizează modificările acestui articol în aceeaşi pagină.

Norme integrate în Codul fiscal

Dacă lucraţi frecvent cu Codul fiscal (Legea nr. 227/2015), atunci este important să știţi că am introdus normele de aplicare direct în textul legii, cu o evidenţiere specială. Caseta verde în care este încadrată norma este întotdeauna prezentă la finalul articolului / secţiunii afișate, atunci când există norme de aplicare.

Pentru a accesa direct articolul din normă, apăsaţi pe numărul articolului din caseta Aplicare.

Norme integrate în Codul fiscal

Din nou disponibil – exportul documentelor în Word

Acum aveţi libertatea de a edita oricând textele cu care lucraţi frecvent, fără a fi nevoiţi să apelaţi la programe de conversie a fișierelor pdf.

Instrumente pentru lucrul cu documentele în legalis

Exportul documentelor în Word completează seria de instrumente pentru lucrul cu documentele disponibile deja în legalis: export în .pdf, tipărire, recomandare prin email, salvare semn de carte.

Conţinut nou în reviste

Am introdus cel mai recent număr al revistei Curierul fiscal, nr. 5/2017.

Vă recomandăm, din ediţia curentă, articolul Beneficii salariale cu facilităţi fiscale şi includerea acestora în politica de beneficii semnat de Laura Badea, Assistant, People Services, KPMG România & Andra Gatea, Senior Assistant, People Services, KPMG România, o analiză aprofundată a modificărilor legate de impozitarea veniturilor din salarii şi, în special, eliminarea plafonului CAS şi CASS generează creşterea costurilor de personal pentru companiile care angajează personal înalt calificat.

Și tot în acest număr, Alexandru Mănucu, Tax Deputy Manager, Țuca Zbârcea & Asociaţii Tax dezbate problema cadrului funcţional pentru impozitarea veniturilor jucătorilor din segmentul online în România.