În Monitorul Oficial nr. 621 din 14 august a.c. a fost publicat Ordinul nr. 135/2015 al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei pentru modificarea Regulamentului privind regimul şi principiile remunerării membrilor Comitetului de reglementare şi salarizării personalului angajat al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 139/2014.


Această decizie este citată în lucrarea Codul de procedură penală. Comentariu pe articole , disponibilă acum în Legalis® . Accesează volumul!


În extras

Art. I.

Regulamentul privind regimul şi principiile remunerării membrilor Comitetului de reglementare şi salarizării personalului angajat al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 139/2014, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 876 din 3 decembrie 2014, se modifică după cum urmează:

– La articolul 6, alineatul (2) va următorul cuprins:

„(2) Pentru activitatea desfăşurată în cadrul ANRE, membrii Comitetului de reglementare beneficiază de o remuneraţie lunară, după cum urmează:

a) preşedintele ANRE: o remuneraţie lunară egală cu valoarea brută a clasei 49 din grila de salarizare a personalului ANRE de înmulţit (x) cu 4,25;

b) vicepreşedinţii ANRE: o remuneraţie lunară egală cu valoarea brută a clasei 49 din grila de salarizare a personalului ANRE de înmulţit (x) cu 3,75;

c) ceilalţi membri ai Comitetului de reglementare al ANRE: o remuneraţie lunară egală cu valoarea brută a clasei 49 din grila de salarizare a personalului ANRE de înmulţit (x) cu 3,25.”

Art. II.

Direcţiile de specialitate din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei urmăresc respectarea prevederilor prezentului ordin.

Art. III.

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.