Tot mai multe persoane se gandesc la o solutie care sa le scape de costurile ridicate pentru incalzire din sezonul rece. De asemenea, multe dintre acestea vor sa aleaga un sistem de incalzire ecologic, care sa nu foloseasca nici una dintre metodele clasice de combustibil, dat fiind ca aceste resurse sunt pe sfarsite. Insa cum sa le impaci pe amandoua? Nimic mai simplu! AMASS va pune la dispozitie incalzire in pardoseala pe baza de electricitate, o solutie pe cat de eleganta, pe atat de eficienta si rentabila, folosita deja de multi ani in Occident.

Stim cu totii ca sistemele de incalzire pe gaz sau lemne sunt extrem de costisitoare, iar durata de viata a centralelor termice este redusa. Spre deosebire de acestea, sistemele de incalzire electrica in pardoseala au o garantie de 20 de ani si odurata de 80 de ani. Avantajele acestei solutii moderne sunt numeroase, motiv pentru care tot mai multe persoane aleg acest sistem.

In plus, chiar si pretul de investitie este mai mic decat cel pentru variantele clasice de centrala. Sanatatea dumneavoastra va beneficia de pe urma incalzirii in pardoseala, mai ales cea a copiilor, care vor putea sa umble pe jos nestingheriti.

Incalzire electrica in pardoseala – confort, silentiozitate si eleganta

Ati visat vreodata la o pardoseala mereu calda si confortabila? Indiferent ca aveti gresie, marmura, parchet sau mocheta, acest sistem de incalzire in pardoseala va ofera caldura de care aveti nevoie pentru a va simti placut. Prin urmare, puteti alege orice tip de finisaj, ca si cand nu s-ar afla nimic sub pardoseala dumneavoastra, gratie tehnologiei moderne. Confortul este asigurat si prin faptul ca nu produce zgomot in timpul functionarii, spre deosebire de centralele clasice.

Deoarece sistemul de incalzire prin pardoseala poate fi controlat atat manual, cat si cu ajutorul unui termostat automatizat (programabil si cu functii inteligente), se pot inregistra economii substantiale la factura de energie electrica. Astfel, acesta va functiona doar atunci cand este nevoie si doar acolo unde este nevoie. De asemenea, acest tip de incalzire reduce umezeala sau condensul si nu angreneaza praful. Prin urmare, sanatatea dumneavoastra este protejata.

Durata de viata este argumentul cel mai puternic, intrucat un astfel de sistem de incalzire in pardoseala poate functiona si pana la 80 de ani (pentru produsele de buna calitate), in cazul in care se respecta toate conditiile de utilizare si intretinere. Materiaelele utilizate, tehnica folosita si personalul angajat pentru montarea acestui sistem contribuie la durata de viata a acestuia.

Alege incalzire in pardoseala de la AMASS, specialistul de care ai nevoie!

O investitie precum cea de incalzire electrica in pardoseala presupune atentie, motiv pentru care trebuie sa alegeti cel mai bun specialist. AMASS va pune la dispozitie sisteme de inclazire electrica in pardoseala realizate in Danemarca, ceea ce garanteaza calitatea si durata de viata a acestora. In functie de necesitatile dumneavoastra, specialistii de aici vor raspunde cu cele mai bune recomandari si solutii, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de confort si preturi accesibile. Aceste sisteme fac parte din viitorul nostru, asa ca nu ezitati sa va doriti ceva mai bun pentru intreaga familie!

Alegeti inclazire in pardoseala de la AMASS si beneficiati de investitii reduse si rezultate de exceptie!