În Monitorul Oficial nr. 598 din 11 august a.c. a fost publicat Ordinul nr. 76/2014 al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei pentru modificarea Metodologiei de monitorizare a pieţei cu amănuntul de energie electrică, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.


Descoperă Raftul Legalis® – cea mai flexibilă soluție de doctrină online


În extras

Art. I.

Metodologia de monitorizare a pieţei cu amănuntul de energie electrică, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 60/2008, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 551 din 22 iulie 2008, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

— Articolul 54 va avea următorul cuprins:

„Art. 54.

Rapoartele, analizele sau informările menţionate la art. 51 se întocmesc de către compartimentul de monitorizare din cadrul ANRE în funcţie de evenimentele apărute în piaţa cu amănuntul de energie electrică sau de solicitările punctuale ale conducerii ANRE şi/sau instituţiilor abilitate.”

Art. II.

Direcţia generală piaţă de energie electrică din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.