Euro Best Team va organiza la Bucuresti, in perioada 7 decembrie 2013 – 27 aprilie 2014 un nou Curs de Pregatirepentru Admitere la Magistratura, curs care ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de invatare, tehnici de abordare a grilelor de concurs, parcurgerea integrala a tematicii de examen, aplicatii si dezbateri, sesiuni de simulare a concursului de admitere. Cursul este 100% interactiv.

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor

Cursul acopera toate discipliniele de concurs: Dreptul Civil, Dreptul Penal, Procedura Civila, Procedura Penala, Rationament logic si Interviu. Cursul se desfasoara in zilele de sambata si duminica.

Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori INM, profesori de renume care au coordonat echipe de experti pentru elaborarea noilor coduri.

Obiectivele cursului

  • Parcurgerea integrala a tematicii de concurs, intr-un mod practic si interactiv
  • intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
  • deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
  • dezbateri, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
  • sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice;
  • simulare examene de admitere

Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atat la proba juridica, cat si la probele rationament logic si interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.

Despre curs

Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011 a fost o premiera in Romania si a aparut din initiativa candidatilor la magistratura. Cursul s-a bucurat de succes imediat datorita echipei de lectori si pentru ca a raspuns unei nevoi reale in procesul de pregatire.

Pentru a mari sansele de reusita si luand in considerare feedbackurile si recomandarile cursantilor, incepand cu toamna anului 2012 Euro Best Team a introdus in programul de pregatire inca doua cursuri: Curs de rationament logic si Seminar de pregatire pentru proba interviu. Cele doua cursuri acopera doua probe care aparent nu necesita o pregatire specializata, dar care fac diferenta in punctajul de concurs.

  • Totalul persoanelor care au avut cel putin 70 de puncte la proba juridica este de 137.
  • Totalul persoanelor admise la Magistratura si INM pana in prezent este de 79.
  • Procentul de admisi calculat la persoanele care s-au prezentat la concurs din cei care au absolvit cursul de Admitere la Magistratura este de 22%.

Feedback candidati admisi in 2013

Cursul de pregatire pentru admitere la magistratura m-a invatat sa citesc grilele. Stapaneam materia foarte bine pentru ca m-am pregatit si singur, dar si ajutat de profesori. Ideea este ca trebuie sa citesti corect, nu sa interpretezi, daca esti atent si rational nu ai cum sa nu-ti dai seama care este raspunsul corect. Sa rezolvi o grila corect tine de antrenament. M-a ajutat foarte mult increderea pe care mi-a dat-o domnul Stanisor si faptul ca mi-a spus ca mai e si altceva dincolo de ce citesti la prima vedere. Vor sa vada la tine ca mai si gandesti nu numai ca stii. Multumesc intregii echipe de lectori pentru cariera in care am intrat!” Admis – Maramures

Este un program solicitant, stai doua zile pe saptamana de dimineata pana seara, dar nu stai degeaba. E ca la scoala, daca te tii de treaba esti atent la discutii si iti faci temele nu ai cum sa nu faci progrese. Eu am facut acest curs de 3 ori, dar acum nu mai am nevoie. Mie mi-a placut pentru ca eu sunt pasionat si imi plac dezbaterile contradictorii, mi se par cele mai eficiente, trebuie sa intorci informatia pe toate partile daca vrei sa stii care este adevarul. Mult succes colegilor care anul acesta au intrat la magistratura, precum si celor care se pregatesc pentru 2014!”Admis – Iasi

Anul 2013 a fost un an greu, dar am reusit la concurs si sunt foarte, foarte multumit ca am decis sa fac si pregatire. Recomand acest curs celor care isi doresc sa se pregateasca serios. Mie mi-a placut disponibilitatea lectorilor de a lamuri pe loc orice problema. Nu se trece mai departe daca nu sunt lucrurile clare. Este adevarat ca sunt situatii in care iese cu scantei, dar una peste alta merita. Nu mi-a fost usor, dar am investit in pregatirea mea pentru o viata. Bafta tuturor!” Admis – Cluj Napoca

Cursul de admitere la magistratura m-a ajutat sa ma cunosc, sa stiu cat pot si cat nu pot sa fac singur. Cursul a fost util pentru mine pentru ca mi-a structurat modul de invatare. Era mai greu sa ma mobilizez singur pentru ca tot timpul gaseam de facut activitati mai interesante decat sa invat. Stiam insa ca la curs trebuie sa merg pregatit pentru urmatoarea sesiune. In privinta lectorilor, initial mi s-au parut ca sunt putin depasiti, dar in scurt timp mi-am dat seama ca au experienta in pregatire si sunt bine pusi la punct si te ajuta sa-ti lamuresti orice problema. La a patra incercare am avut si noroc, dar am mers cu mai multa incredere. Va doresc si voua sa va impliniti visul. Eu mi l-am implinit!” Admis – Oradea

Cursul Intensiv de Pregatire pentru Admitere la Magistratura se desfasoara la sediul EBT din str.Lt Stefan Marinescu nr.9, sect 6 Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea va invitam sa accesati pagina noastra de internet www.eurobestteam.ro.

Persoana de contact:

Elena Farcas – 0722696843

Director Executiv

Euro Best Team