În Monitorul Oficial nr. 624 din 8 octombrie a.c. a fost publicat Ordinul nr. 3055/2013 al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice privind modificarea şi completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, nr. 2.145/2013 pentru aprobarea Programului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe, cu finanţare în anul 2013.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Nou! Din 2 septembrie, clientii Legalis 2.0 pot accesa noul modul Dreptul UE si CEDO


În extras:

Art. I

Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, nr. 2.145/2013*) pentru aprobarea Programului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe, cu finanţare în anul 2013, se modifică şi se completează după cum urmează:

1. Punctul A „Centralizatorul creditelor bugetare alocate pe unităţi administrativ-teritoriale în anul 2013“, prevăzut în anexă, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.

2. Punctul B „Lista imobilelor cuprinse în Programul naţional multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe, cu finanţare în anul 2013“, prevăzut în anexă, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. II

Finanţarea Programului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe se asigură conform prevederilor art. 13 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 158/2011, cu modificările şi completările ulterioare, în limita sumelor alocate cu această destinaţie.