În Monitorul Oficial nr. 613 din 2 octombrie a.c. a fost publicată Hotărârea Camerei Auditorilor Financiari din România pentru aprobarea noilor modele de certificat de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, persoană fizică, şi autorizaţie de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, persoană juridică.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Nou! Din 2 septembrie, clientii Legalis 2.0 pot accesa noul modul Dreptul UE si CEDO


Text integral:

Art. 1

Se aprobă modelul de certificat de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, persoană fizică, şi modelul de autorizaţie de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, persoană juridică, prevăzute în anexele nr. 1 şi 2*), care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2

Începând cu data de 1 decembrie 2013, pentru membrii care solicită autorizarea ca persoane fizice sau persoane juridice, se va elibera certificat de membru persoană fizică sau autorizaţie de membru persoană juridică, conform modelelor aprobate.

Art. 3

Certificatele de membru persoană fizică  (descarca modelul) şi autorizaţiile de membru persoană juridică (descarca modelul ) eliberate până la data 30 noiembrie 2013 rămân valabile.

Art. 4

Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la data de 1 decembrie 2013, alte dispoziţii contrare se abrogă.