În Monitorul Oficial nr. 575 din 10 septembrie a.c. s-a publicat Hotărârea Guvernului nr. 674/2013 privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 927/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, destinate sediilor partidelor politice.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Nou! Din 2 septembrie, clientii Legalis 2.0 pot accesa noul modul Dreptul UE si CEDO


În extras:

Art. I

Hotărârea Guvernului nr. 927/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, destinate sediilor partidelor politice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 599 din 22 august 2003, se modifică şi se completează după cum urmează:

1. Titlul hotărârii se modifică şi va avea următorul cuprins:

HOTĂRÂRE

pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului, a unităţilor administrativ-teritoriale sau a regiilor autonome, destinate sediilor partidelor politice“

2. Articolul unic se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Articol unic

Se aprobă Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului, a unităţilor administrativ-teritoriale sau a regiilor autonome, destinate sediilor partidelor politice, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.“

Art. II

Anexa „Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, destinate sediilor partidelor politice“ la Hotărârea Guvernului nr. 927/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, destinate sediilor partidelor politice, se modifică şi se completează după cum urmează:

1. Titlul anexei se modifică şi va avea următorul cuprins:

NORME METODOLOGICE

de aplicare a Legii nr. 90/2003 privind vânzarea spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului, a unităţilor administrativ-teritoriale sau a regiilor autonome, destinate sediilor partidelor politice“

2.Articolul 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Art. 1

(1) În vederea cumpărării de către partidele politice a spaţiilor aflate în proprietatea privată a statului, a unităţilor administrativ-teritoriale sau a regiilor autonome, destinate sediilor acestora, se pot depune cereri la titularul dreptului de proprietate, de administrare sau de folosinţă asupra spaţiului respectiv.

(2) Cererea pentru cumpărarea spaţiului destinat sediului central al partidului politic se semnează de conducerea acestuia.

(3) În cazul spaţiilor destinate sediilor organizaţiilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, cererea este semnată de conducerea organizaţiei judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

(4) Cererile pentru cumpărarea spaţiilor destinate sediilor organizaţiilor comunale, orăşeneşti, municipale şi de sector al municipiului Bucureşti se semnează de conducerile acestora, cu acordul conducerii organizaţiei judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.“