În perioada 23–27 noiembrie, Editura C.H. Beck vă invită la standul său din cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS 2011 – Carte de învăţătură, ce va avea loc în cadrul Pavilionului Central Romexpo din Bucureşti.

Ca şi în anii anteriori standul Editurii C.H. Beck se află la Nivelul 0.00, numărul 29, din Pavilionului Central.

Pe lângă noutăţile editoriale privind Noul Cod civil, cu care vom veni pentru cititorii noştri, Editura oferă pe toată perioada târgului reduceri de 20% la produsele sale. De asemenea, veți putea testa cele mai noi modificări privind NCC în cadrul singurei biblioteci juridice-economice online, Legalis . În plus, cumpărând orice modul Legalis pe parcursul Târgului Gaudeamus puteţi beneficia de o reducere de 20% din preţul de catalog sau puteţi primi un voucher reprezentând 20% din valoarea abonamentului încheiat.

Cu ajutorul voucher-ului Legalis vă puteţi completa biblioteca cu titlurile cunoscute pe care vi le doriţi din magazinul on-line Beckshop.ro.

Ajuns la cea de-a 18-a ediţie, Târgul Internaţional GAUDEAMUS,  cea mai importantă acţiune culturală de tip expoziţional din România, este un eveniment specializat în expoziţia de carte, cu un concept unic în peisajul evenimentelor de profil, fiind singurul târg de carte din lume iniţiat şi organizat de un post public de radio.