Regia Autonoma de Transport Bucuresti va incepe, din nou, anul viitor, procedurile de majorare a biletelor cu 40%, a declarat, directorul general al RATB, Adrian Crit, care justifica aceasta masura prin faptul ca, de peste doi ani, Regia nu a operat nicio crestere a pretului biletelor.
In 2011 nu se pune problema unor restructurari in Regia Autonoma de Transport Bucuresti, dar Adrian Crit afirma ca opteaza pentru varianta unei reorganizari, prin pastrarea angajatilor performanti.

Directorul general al Regiei vorbeste de asemenea despre proiectele de investitii ale RATB si beneficiile semnarii recente a unui contract cu firma Siemens, privind producerea, la Bucuresti, a caroseriei pentru tramvaiele din Viena.

AGERPRES: Ce ne puteti spune despre recentul contract semnat cu firma Siemens?
Adrian Crit: Am luat in considerare ca nu dispunem, in prezent, de fondurile necesare pentru acoperirea salariilor angajatilor si ca exista o serie de profesionisti in cadrul RATB care pot fi utilizati, atat timp cat mai sunt angajatii nostri, pentru ca varsta este mai inaintata si se vor pensiona, sa transmita din experienta lor tinerilor. De asemenea, imi doresc colaborari din exterior pentru a aduce fonduri si bani la RATB, precum si la bugetul tarii. Acesta este un contract semnat gratie relatiilor pe care le aveam dinainte, de la Registrul Auto, cu Siemens si am reusit sa il semnez la inceputul lunii decembrie.
Sursa: www.money.ro