Ministerul Economiei a informat, ca Radu Bogdan, retinut de procurorii DNA Alba intr-un dosar de coruptie, nu este angajat al institutiei, precizand ca acesta a lucrat in Ministerul Intreprinderilor Mici, Mjlocii, Comertului si Mediului de Afaceri pana in octombrie 2009.
Potrivit Biroului de Presa al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Radu Bogdan a fost angajat al Ministerului Intreprinderilor Mici, Mjlocii, Comertului si Mediului de Afaceri pana la data de 2 octombrie 2009.
“Dupa cum se stie, ulterior, Ministerul Intreprinderilor Mici, Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri a devenit parte a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri”, se arata in comunicat.
Surse judiciare declarau ca Radu Bogdan este functionar in Ministerul Economiei si Comertului, compartimentul pentru IMM-uri, si fost ofiter SIE.
El a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore, fiind acuzat de fapte de coruptie.

Alaturi de el au fost retinuti seful Administratiei Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Alba, Stefan Anghel Bogin, fost director si omul de afaceri Alexandru Duca.

Sursa: www.mediafax.ro