Traficul rutier la intersectia Soselei Orhideelor cu Calea Giulesti este restrictionat incepand de azi, pentru lucrari la Pasajul Basarab, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
Pe durata desfasurarii lucrarilor, circulatia tramvaielor liniei 44 este suspendata, iar calatorii vor fi preluati de linia naveta de autobuze 644.
Autobuzele vor circula intre cartierul “16 Februarie” si Fluviului, pe Calea Giulesti, Calea Plevnei, strada Afluentului, cu intoarcere pe strada Fluviului, Calea Plevnei, Calea Giulesti.
Vor fi modificate si rutele unor mijloace de transport in comun care circula pe strada Nitu Vasile, din cauza unor lucrari la reteaua electrica de contact pentru troleibuze.
• troleibuzele liniei 76 vor circula pe traseul actual intre Piata Unirii si intersectia strazii Nitu Vasile cu Bulevardul Alexandru Obregia, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Bulevardul Alexandru Obregia pana la capatul liniei Bulevardului Alexandru Obregia
• troleibuzele liniei 77 se suspenda, iar calatorii pot folosi linia naveta de autobuze 677.
• autobuzele liniei 677 vor circula pe traseul liniei 77 intre Piata Resita si Piata Sudului, pe strazile Resita, Izvorul Rece, Nitu Vasile si vor opri in statiile de pe traseele liniilor 73, 74 si 381.
Sursa: www.realitatea.net