Terenul ii fusese dat fostului primar de catre Consiliul Judetean Bacau. Primaria Bacau a obtinut in instanta un teren pe care Consiliul Local i l-a dat fostului primar Dumitru Sechelariu.
Primaria Bacau a obtinut in instata anularea certificatului de atestare a dreptului de proprietate, emis in 2009, de catre Consiliul Judetean, fostului primar Dumitru Sechelariu. Este vorba de terenul fostei baze a societatii de transport public bacauane, teren care in ultimii doi ani a ajuns tinta mai multor scandaluri. Acesta valoreaza, potrivit reprezentantilor Primariei, circa 10 milioane de euro.
In sedinta extraordinara a Consiliului Local Bacau de vineri, Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a dat citire sentintei Tribunalului Bacau, prin care se constata nelegalitatea actului emis de Consiliul Judetean si semnat de presedintele acestei institutii, Dragos Benea, fost viceprimar in vremea administratiei Sechelariu. Aceasta decizie are ca efect si anularea incheierii de la Registrul Comertului, prin care Consiliul Local Bacau era cooptat ca actionar la SC Trasport Public, cu 18% din actiuni.
Sursa: www.realitatea.net