Consiliul Superior al Magistraturii si Înalta Curte de Casatie si Justitie organizeaza la Bucuresti, la data de 7 iunie 2009, concurs pentru ocuparea a 7 posturi vacante de magistrat asistent la Înalta Curte de Casatie si Justitie

– 3 posturi vacante la Sectia civila si de proprietate intelectuala

– 1 post vacant la Sectia penala

– 1 post vacant la Sectia comerciala

– 1 post vacant la Sectia de contencios administrativ si fiscal

– 1 post vacant la Directia legislatie, studii, documentare si informatica juridica, specialitatea drept comercial

Înscrierea candidatilor la consurs se face la CSM, Directia resurse umane si organizare din Bucuresti, în perioada 15-30 aprilie 2009, de unde se pot obtine Regulamentul, tematica si bibliografia, precum si relatii privind actele necesare pentru înscriere.

Taxa de înscriere este de 400 lei si se achita la Directia economica si administrativa din cadrul aparatului propriu al CSM.

La consurs se pot înscrie absolventii facultatilor de drept care îndeplinesc conditiile prevazute în Legea nr. 303/2004 si a conditiei de minimum 5 ani vechime în functiile prevazute de lege la data sustinerii concursului.

Examinarea candidatilor se face prin sustinerea unei probe scrise de verificare a cunostintelor teoretice si a unei probe scrise practice, conform prevederilor art. 10 din Regulamentul privind organizarea si defasurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ.

Pentru mai multe relatii accesati siteul www.csm1909.ro