Despre legalis

Biblioteca juridică online legalis – instrumentul care pune în valoarea experiența practică

Veţi regăsi în legalis sursa completă de informaţie juridică de care aveţi nevoie în rezolvarea problemelor profesionale zilnice.

Simplu de utilizat, biblioteca juridică online legalis este structurată astfel încât temele de interes să poată fi găsite și accesate cât mai ușor.

În noua structură a bibliotecii juridice online legalis veți regăsi următoarele secțiuni:

  • legalis debut – secțiunea de conținut gratuit a legalis în care am inclus Monitorul Oficial al României, Partea I (inclusiv ediții Monitorul Oficial bis), colecție de legi consolidate – acte consolidate, inclusiv ordine ANAF și MFP prin care sunt puse în aplicare noile coduri în materie fiscală și de procedură fiscală și noutățile juridice (știri, breviar legislativ, Monitorul Oficial adnotat, recomandări editoriale și editoriale)
  • baza juridică – include legislația consolidată a României, precum și legislația europeană
  • jurisprudența națională și europeană – deciziile instanțelor naționale, inclusiv selecțiile publicate în Buletinul Casației și Buletinul Curților de Apel, decizii comentate ale CEDO, precum și jurisprudența instanțelor europene
  • bibliotecă – peste 70 de volume de doctrină purtând marca de calitate a Editurii C.H. Beck. În această secțiune am introdus comentariile online – cele patru coduri în materie civilă și penală, semnate de specialiști recunoscuți
  • bibliografie – referințe utile din reviste, conectate la legislația relevantă, pentru o documentare juridică facilă și completă
  • reviste legalis – formatul online al celor două reviste pentru specialiști în drept și fiscalitate: Revista Curierul fiscal și Revista Curierul judiciar

Actualizare zilnică, pentru a fi mereu informați

Toate secţiunile sunt actualizate zilnic, iar informaţiile sunt uşor de căutat şi de folosit. În plus, în noua interfață filtrarea documentelor și accesul la acestea este posibil direct din prima pagină.

O nouă interfață optimizată pentru eficiență

Cu noua interfață legalis orice căutare devine mai rapidă și mai eficientă. Am creat mai mult spațiu pentru vizualizarea documentelor și am introdus funcții noi, fie pentru clarificarea unor aspecte ce țin de modificările legislative atât de dese – precum compararea textelor de lege, fie pentru adaptarea interfeței la orice dispozitiv – precum redimensionarea caracterelor și optimizarea măștilor de căutare avansată.

Condiţii contractuale transparente şi avantajoase

Ca și până acum, consilierii legalis vă vor sprijini în alegerea celui mai bun modul de conținut, ținând cont de nevoile dumneavoastră de informare, oferindu-vă cel mai bun raport conținut-preț.

Beneficiați în continuare de:

  • modele de abonare şi preţuri transparente şi atractive
  • gamă diversificată de pachete comerciale
  • suport personalizat de la primul contact

Biblioteca juridică online legalis – produs al Editurii C.H. Beck

Editura C.H. Beck s-a impus pe piaţa românească de carte juridică şi economică încă din anul 1998, când grupul românesc al Editurilor ALL s-a asociat cu renumita editură germană C.H. BECK.

Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german.

Fiind în permanenţă în mijlocul celor care utilizează frecvent cartea juridico-economică, Editura C.H. BECK a fost prima din România care a înţeles că specialiştii au nevoie de informaţie scrisă, dar şi la îndemână. Astfel, în anul 2007, s-a născut legalis – prima bibliotecă juridică online.

Astăzi, produsele noastre – cărţi, reviste şi publicaţii electronice – sunt distribuite în peste 200 de librării şi puncte de vânzare din întreaga ţară.