Luna ianuarie aduce mai mult conţinut pentru abonaţii legalis. Am introdus cele mai noi ediţii ale unor titluri de drept civil și drept public și am extins informaţiile pe care le oferim în secţiunea Monitorul Oficial.

Drept civil. Persoanele. În reglementarea NCC. Ediţia 4Drept civil. Persoanele. În reglementarea NCC. Ediţia 4

Începând de joi, 12 ianuarie, puteţi consulta cea mai nouă ediţie a volumului Drept civil. Persoanele. În reglementarea NCC, avându-l ca autor pe prof. univ. dr. Eugen Chelaru.

Ediţia a 4-a aduce o serie de elemente noi, cum ar fi: analizarea aspectelor privind embrionii in vitro, prelevarea de celule stem hematopoietice, clonarea terapeutică, executarea mandatului de supraveghere tehnică și soluţionarea cererii de punere sub interdicţie judecătorească.

Volumul este disponibl în modulul legalis Doctrină civil.

Drept constitutional si institutii politice. Editia 15, an 2016Drept constituţional și instituţii politice. Volumul I. Ediţia 15

Tot în data de 12 ianuarie, am actualizat la cea mai nouă ediţie volumul Drept constituţional și instituţii politice. Volumul I, semnat de Ioan Muraru și Elena Simina Tănăsescu.

Ediţia de faţă, revăzută și adusă la zi, prezintă într-o manieră accesibilă și riguroasă concepte precum constituţie, drepturi fundamentale, cetăţenie. Volumul este disponibl în modulul legalis Doctrină drept public.

Achiziţii publice în legalis

Secţiunea Monitorul Oficial a fost extinsă din 2017. Acum aveţi acces nu numai la partea I și Partea I Bis, ci și la partea a VI-a – Achiziţii publice. Vă recomandăm să folosiţi masca avansată de căutare, adaptată tipului de conţinut pe care doriţi să îl consultaţi din publicaţia Monitorul Oficial.

Deschide secţiunea Monitorul Oficial