În Monitorul Oficial nr. 783 din 14 decembrie a.c. a fost publicată Norma nr. 17/2013 a Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru modificarea Normelor privind autorizarea brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare, precum şi condiţiile de menţinere a acesteia, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 15/2010.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Afla totul despre cele mai noi module Legalis 2.0: Dreptul UE și CEDO | Drept Public


Articol unic

Normele privind autorizarea brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare, precum şi condiţiile de menţinere a acesteia, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 15/2010, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 14 din 6 ianuarie 2011, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

1.Articolul 5 se abrogă.

2. La articolul 14, alineatul (2) va avea următorul cuprins:

„(2) În cazul vacantării unei poziţii deţinute de o persoană prevăzută la alin. (1), perioada până la propunerea şi depunerea documentaţiei complete pentru o nouă persoană nu trebuie să depăşească 90 de zile, în cazul administratorului, şi 60 de zile, în cazul conducătorului executiv, de la data vacantării.“