În Monitorul Oficial nr. 773 din 11 decembrie a.c. a fost publicat Ordinul nr. 3692/2013 al Ministerului Justiției privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate schimbărilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2013.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Afla totul despre cele mai noi module Legalis 2.0: Dreptul UE și CEDO | Drept Public


În extras

Art. 1

Numărul de 2.522 de posturi de notar public, din care 2.353 de notari publici în funcţie, 83 de notari publici suspendaţi, 82 de posturi destinate examenului de definitivat şi 4 posturi de notar public destinate persoanelor care au cel puţin 6 ani vechime în funcţii de specialitate juridică, se actualizează cu 16 posturi de notar public destinate schimbărilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2013, potrivit anexelor nr. 1–16, care fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2

Posturile de notar public destinate schimbărilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2013 sunt prevăzute în anexele nr. 1–15, întocmite pentru fiecare cameră a notarilor publici, şi în anexa nr. 16, cuprinzând situaţia centralizată.

Art. 3

Serviciul Profesii Juridice Conexe şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici vor aduce la îndeplinire dispoziţiile prezentului ordin. Un exemplar al ordinului se comunică Uniunii Naţionale a Notarilor Publici.