În Monitorul Oficial nr. 586 din 16 septembrie a.c. a fost publicat Ordinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 922/2013 privind modificarea Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 340/2013 pentru aprobarea procedurilor de autorizare a operatorilor economici care desfăşoară activităţi şi servicii în domeniul însământărilor artificiale la animale.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Nou! Din 2 septembrie, clientii Legalis 2.0 pot accesa noul modul Dreptul UE si CEDO


Modificare

Art. I

În textul Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 340/2013 pentru aprobarea procedurilor de autorizare a operatorilor economici care desfăşoară activităţi şi servicii în domeniul însământărilor artificiale la animale şi în anexele nr. 1 şi 2 la acesta, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 297 şi 297 bis din 24 mai 2013, cu modificările şi completările ulterioare, termenul „primării“ se înlocuieşte cu sintagma „primării care au angajat cel puţin un operator de însămânţări artificiale autorizat“.