Prin Norma 2/2012, publicata in M. O. 87/2012, se modifica si completeaza Norma 13/2010 privind autorizarea de constituire a societatii de pensii si autorizarea de administrare a fondurilor de pensii facultative.


Legalis va faciliteaza accesul la forma consolidata / actualizata si aplicabila a Normelor, punandu-va la dispozitie linkul de download al respectivului act normativ.
Va reamintim ca in aplicatia Legalis aveti acces la toata legislatia consolidata si actualizata a Romaniei, la jurisprudenta si doctrina, reviste online, beneficiind de conexiuni intre toate aceste documente.

DOWNLOAD NORMA Nr. 13/2010 privind autorizarea de constituire a societăţii de pensii şi autorizarea de administrare a fondurilor de pensii facultative – versiune aplicabila incepand cu data de 3 februarie 2012 – fisier format pdf


Timp de 14 zile puteti testa GRATUIT tot continutul Bibliotecii Legislative Legalis 2.0. Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie