Incepand cu data de 16 ianuarie 2012, este disponibil primul site de licitatii juridice din Romania, http://www.licitatiijuridice.ro. Ideea revolutionara pe care acesta se bazeaza vine in intampinarea nevoilor cetatenilor care necesita asistenta juridica si le permite acestora sa economiseasca timp si bani, oferindu-le posibilitatea sa aleaga avocatul cel mai potrivit, printr-un singur click.


Cum functioneaza www.licitatiijuridice.ro ?

Licitatii Juridice este un site gratuit care functioneaza in 3 pasi, usor de parcurs, eficienti  si care protejeaza datele personale ale utilizatorilor.  Acestia trebuie sa-si prezinte cazul pe site iar avocati specializati le  raspund, propunand solutii. Dintre acestia, utilizatorii sunt liberi sa-l aleaga pe cel pe care  il considera potrivit.

Licitatiijuridice.ro ofera utilizatorilor acces la avocati cu cel mai inalt grad de pregatire, precum si  posibilitatea de a compara ofertele de reprezentare juridica si de a alege avocatul cel mai potrivit cerintelor acestora.

Principalele avantaje ale folosirii acestui site sunt: intimitatea asigurata utilizatorilor, lipsa obligatiilor,  accesul la datele  avocatilor profesionisti, membrii ai UNBR, lipsa perceptiei vreunei taxe de inscriere pentru utilizatori.

Site-ul www.licitatiijuridice.ro , disponibil 24 de ore, este aliatul de nadejde al persoanelor care au nevoie de asistenta juridica, pe parcursul procesului de selectie a avocatului, oferindu-le toate informatiile necesare pentru ca acestia sa ia decizia corecta.

 Despre Licitatiijuridice.ro

Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.