S-au modificat  Normele de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, continute in Ordinul 353/2007. Act modificator: Ordinul nr. 145/2011.

Va prezentam forma consolidata/actualizata a articolelor care au suferit modificari/completari, asa cum pot fi acestea vizualizate in Biblioteca de informare juridico-economica online Legalis 2.0:


  Timp de 14 zile puteti testa GRATUIT tot continutul Bibliotecii Legislative Legalis 2.0. Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie


Ordinul 353/2007 ….. Norme ….. Sectiunea a 2-a …. Art. 27

(1)Renunţarea la licenţa de traseu se poate face la cererea expresă a operatorului de transport rutier, care va fi depusă la agenţia A.R.R. emitentă, precum şi la autorităţile administraţiei publice la nivel judeţean, cu 60 de zile înainte de data încetării efectuării traseului. După expirarea acestei perioade, operatorul de transport rutier va depune licenţa de traseu la agenţia A.R.R. emitentă.

(2) Autoritatea judeţeană de transport poate elimina din programul judeţean de transport, pe perioada de valabilitate a acestuia, traseele care urmează a fi incluse în programul de transport public local din cadrul asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară.

(3) În baza acordului operatorului existent, renunţarea la traseu şi retragerea licenţei, potrivit alin. (2), se aprobă prin hotărâre a consiliului judeţean.

(4) În situaţia prevăzută la alin. (3), operatorul existent are obligaţia de a presta activitatea de transport până la atribuirea respectivului traseu de către asociaţia de dezvoltare intercomunitară.

modificat de
Ordin nr. 145/2011 – privind completarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, aprobate prin Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 353/2007 din 13 iulie 2011, M. Of. 513/2011 ;


 Timp de 14 zile puteti testa GRATUIT tot continutul Bibliotecii Legislative Legalis 2.0. Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie