La data de 27 martie a.c., Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizata, prin SNUAU 112, de o femeie in varsta de 77 de ani din Alba Iulia, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi a fost acostata de catre o persoana de sex femeiesc care i-a spus ca este lucrator al Postei Romane si ca unele bancnote de 100 de lei aflate in circulatie, urmeaza sa fie schimbate.

Cele doua s-au deplasat la locuinta femeii de 77 de ani, care a pus la dispozitia suspectei suma de 3.100 lei, in bancnote de 100 de lei, urmand sa fie cautata de victima la posta, pentru a-i inapoia suma bani in bancnote „valabile”.

In urma sesizarii, politistii din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia au reusit identificarea suspectei C.I., de 40 de ani, din Bals, judetul Dolj, fata de care a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore. In cursul zilei de astazi, cea in cauza urmeaza sa fie prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventiva sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune.

In cauza, cercetarile sunt continuate.

Sursa: Infolegal