Casa de avocatura de business Lina & Guia anunta intarirea practicilor corporate si insolventa prin recrutarea avocatului Mihai Gabriel Jelea in pozitia de Associate. Miscarea duce numarul avocatilor Lina & Guia la 20.

Mihai Gabriel Jelea, Associate, are 30 de ani si s-a alaturat echipei Lina & Guia saptamana aceasta.

Experienta lui profesionala include proiecte de restructurare, tranzactii si insolventa. Anterior, Mihai a lucrat la una dintre firmele Big Four, precum si in cadrul unei firme de avocatura din Romania. El este membru al Baroului din anul 2006, a obtinut masteratul in Drept European la Facultatea de Drept Panthéon-Sorbonne si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Printre cele mai importante tranzactii derulate de echipa de corporate a Lina & Guia se numara preluarea operatorului de telefonie mobila Zapp de catre Cosmote, cea a grupului de firme Nordexim de catre Aquila, precum si cea a societatii de constructii CCCF de catre Wagma.

Lina & Guia a fost infiintata in 2006 si este cotata de publicatii nationale – Ziarul Financiar – si internationale – Legal500 – specializate in piata avocaturii drept una dintre societatile locale de top.

Lina & Guia este o casa de avocatura de dimensiune medie, avand 20 avocati, dintre care patru parteneri (Mihai Guia, Cristian Lina, Cristian Guia si Adrian Iordache). Portofoliul Lina & Guia include clienti precum Tyco Corporation, Gazprom, Merril Lynch, Royal Bank of Scotland, Smiths Group sau Baneasa Development.

Sursa: Infolegal