Sistemul de audit si rolul sau in derularea proiectelor cu finantare europeana constituie punctele de plecare ale primei conferinte propuse de European Project Consulting, in deschiderea  seriei de evenimente “Litigii privind fondurile europene”.

Evenimentul “Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana” (Bucuresti, 24 februarie a.c., Athenee Palace Hilton) reprezinta o modalitate de cunoastere a modului in care sunt intelese si tratate situatiile survenite ca urmare a unor stari conflictuale aparute in derularea procesului de absorbtie a fondurilor europene.

Pentru consistenta demersului sau, European Project Consulting  a apelat la sprijinul atat al reprezentantilor Curtii de Conturi a Uniunii Europene, ai Curtii de Conturi din Romania, ai Autoritatilor de Management, precum si al altor autoritati/institutii similare.

Dezbaterile au caracter interactiv si se vor desfasura in jurul unor teme de real interes, din care exemplificam: “Puncte critice in sistemele de management si control pentru utilizarea fondurilor europene in Romania” sau “Elemente pentru indeplinirea in bune conditii a activitatii de audit”.

Totodata, in cadrul evenimentului, European Project Consulting   propune specialistilor volumul I al carții “Repere jurisprudentiale ale Uniunii Europene  relevante pentru accesarea si utilizarea fondurilor europene”.

Conferinta “Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana” se adreseaza categoriilor de specialisti care, in derularea activitatii lor, intra in contact  cu aspecte esentiale din domeniul fondurilor europene, precum specialistii din domeniul auditului, cu precadere practicieni, dar si mediului academic.

Pentru mai multe detalii si inscrieri la conferinta va rugam sa vizitati www.eupc.ro/conferinta .

Sursa: Curierul Fiscal