Procurorii Direcţiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza 21 de perchezitii domiciliare, pe raza judetului Prahova, in vederea destructurarii unui grup infractional organizat, constituit din 25 de persoane, specializat in savarsirea infractiunilor de proxenetism, trafic de minori si spalare de bani.

Invinuitii au constituit un grup infractional organizat, coordonat de catre Stefan Radian, zis „ Radica ” lider in lumea interlopa prahoveana si au exploatat sexual mai multe victime minore, determinandu-le prin constrangere si inselaciune sa practice prostitutia.
Se mai retine ca membrii gruparii au recrutat mai multe persoane de sex feminin, in vederea practicarii prostitutiei, asigurandu-le acestora protectia si suportand cheltuielile de cazare si transport.
Actionand in această modalitate, in perioada 2009-2011, invinuitii au exploatat un numar de 18 victime, avand varste cuprinse intre 14 si 28 de ani si au obtinut suma de aprox. 150.000 euro.
Procurorii D.I.I.C.O.T. au instituit sechestru asigurator asupra a 5 autoturisme de lux si doua imobile.

Sursa: DIICOT