Datoriile de 18 milioane de lei, lipsa unei finantari sigure de la Casa de asigurari de sanatate si anchetele unor contracte dubioase incheiate de fosta conducere creioneaza contextul in care managerul celui mai mare spital din judetul Sibiu si-a anuntat demisia dupa nici trei luni de la castigarea postului.
“Am inaintat cererea de demisie domnului presedinte al Consiliului Judetean. Aceasta decizie se datoreaza unor motive personale pe care nu doresc sa le discut. Cererea nu a fost inca acceptata, iar in 3 ianuarie cand o sa revin la lucru, o sa mai discut cu domnul Botesch si doar atunci voi lua o decizie definitiva”, a declarat dr. Adrian Santa. El adauga faptul ca nu “situatia critica” in care se afla spitalul a fost factorul principal care l-a determinat sa isi depuna demisia.
Martin Bottesch, presedintele CJ Sibiu, institutie in subordinea careia a fost mutat spitalul, spera sa-l determine pe Santa sa se razgandeasca. “Domnul Santa si-a depus demisia, dar nu i-am acceptat-o si nici nu intentionez sa fac acest lucru. Am stat de vorba si am ramas intelesi ca se mai gandeste si reluam discutiile in 3 ianuarie. Eu i-am propus domnului manager sa colaboram in continuare”, a spus Bottesch.
Sursa: www.evz.ro