La inceputul lunii decembrie, Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a efectuat patru promovari ca urmare a procesului anual de evaluare a performantelor profesionale ale avocatilor colaboratori. Astfel, casa de avocatura a numit un managing associate pentru echipa de consultanta si promoveaza trei avocati colaboratori la statut de senior in cadrul departamentului de litigii.
Echipa manageriala a departamentului de consultanta a fost extinsa prin numirea Elenei Iacob in functia de managing associate, aceasta urmand sa supervizeze echipele de drept financiar-bancar si drept societar. Elena Iacob a ocupat functia de avocat colaborator senior la Zamfirescu Racoti Predoiu din ianuarie 2008. Elena are o vasta experienta in domeniul bancar, atat in materia reglementarilor speciale aplicabile institutiilor de credit si institutiilor financiare nebancare cat si in materie tranzactionala, fiind implicata in variate proiecte de finantare a companiilor, transferuri de portofolii de credite, refinantari si restructurari.
Cei trei avocati colaboratori promovati la statut de senior associates sunt specializati in litigii comerciale si civile, precum si in insolventa.

Sursa: Avocatnet