Fiul senatorului PD-L Sorina Placinta, retinut marti pentru tentativa de omor, va fi trimis astazi in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. El mai este acuzat de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala si talharie dupa ce si-a atacat prietena si a dat intentionat cu masina peste un barbat.

Andrei Razvan Placinta va fi prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti care va decide daca acesta va fi arestat pentru 29 de zile. Marti, la Parchet a fost prezenta si mama acestuia, senatoarea Sorina Placinta.

Potrivit procurorilor, Andrei Razvan Placinta a inceput sa-si loveasca prietena in plina strada si i-a vandalizat masina. Un trecator a incercat sa o scape pe fata din mainile tanarului, insa acesta a fost de neoprit. A incercat sa il calce de cateva ori, omul s-a ferit, s-a impiedicat de sina de tramvai si s-a urcat cu masina peste el. Barbatul pe care Andrei Placinta l-a calcat cu masina a fost salvat, la randul lui, de un alt trecator, care a tras cateva focuri de arma pentru a-l scapa.

Sursa: www.realitatea.net