Ministrul Devoltarii si Turismului Elena Udrea a pierdut procesul deschis impotriva senatorului Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a respins, cererea de chemare in judecata a democrat-liberalei, insa decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Dezbaterile in procesul deschis de Elena Udrea, Liei Olguta Vasilescu, pentru afirmatiile legate de arestarea primarului Antonie Solomon, s-au incheiat pe 16 noiembrie, instanta amanand pronuntarea deciziei pentru 23 noiembrie, iar ulterior pentru marti. Audierea ministrului Turismului Elena Udrea si a senatorului PSD Lia Olguta  Vasilescu, precum si dezbaterile din proces, au avut loc la termenul din 16 noiembrie, in sedinta secreta.
Elena Udrea a anuntat, in luna martie, ca a dat-o in judecata pe Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, din cauza afirmatiilor acesteia ca ministrul Dezvoltarii si Turismului ar avea legatura cu arestarea lui Antonie Solomon, si cere daune de 100.000 de lei, suma care va merge la o fundatie pentru drepturile ziaristilor.
Sursa: www.realitatea.net