Dosarul penal al lui Andrei Gheorghe, fostul sef al Departamentului de comunicare din Ministerul Finantelor, a fost inchis de procurori, care au decis neinceperea urmaririi penale.
Procurorii inchid dosarul penal al lui Andrei Gheorghe. Motivul invocat de oamenii legii: persoana care ar fi fost vatamatata in urma accidentului usor in care a fost implicat Andrei Gheorghe nu a depus plangere.
Procurorii au decis in rezolutia lor neinceperea urmaririi penale (NUP) pe numele lui Gheorghe, pentru refuzarea recoltarii probelor biologice, parasirea locului accidentului si vatamarea corporala din culpa, pe motiv ca aceste infractiuni nu pot fi cercetate din cauza faptului ca nu sunt indeplinite prevederile articolul 10 litera f din Codul de procedura penala carea arata ca “actiunea penala nu poate fi pusa in miscare, iar cand a fost pusa in miscare nu mai poate fi exercitata daca lipseste plangerea prealabila a persoanei vatamate, autorizarea sau sesizarea organului competent ori alta conditie prevazuta de lege, necesara pentru punerea in miscarea a actiunii penale”.
In februarie anul acesta, Andrei Gheorghe a fost implicat intr-un accident usor de circulatie in zona Casei Presei.
Sursa: www.realitatea.net