Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Ionel Balint, fiul lui Nutu Camararu, suspectat ca in urma cu o luna ar fi injunghiat un barbat intr-un club din Capitala, in acest caz fiind cercetati si cantaretii Adi Minune si Florin Salam.
Instanta a mai decis arestarea preventiva in lipsa si in cazul altui suspect care ar fi participat la agresiune si pe care anchetatorii nu l-au gasit in urma perchezitiilor de saptamana trecuta.
In 21 octombrie, anchetatorii au facut 20 de perchezitii in Bucuresti si au dus la audieri 23 de persoane vizate in ancheta in care Ionel Balint, fiul lui Nutu Camataru, este suspectat ca l-ar fi injunghiat pe Naca Marian, zis “Italianul” (41 de ani), in 19 septembrie, intr-un club din zona Stefan cel Mare. Barbatul a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca din Bucuresti.
In urma audierilor, procurorii Parchetului Capitalei au retinut cinci persoane si au cerut instantei arestarea lor preventiva.
In 22 octombrie, Tribunalul Bucuresti a emis mandate de arestare preventiva pentru patru din cele cinci persoane, in cazul unuia dintre retinuti instanta dispunand cercetarea in libertate, cu interdictie de a parasi localitatea.
Procurorii au propus instantei arestarea preventiva in lipsa si in cazul lui Ionel Balint, precum si a altui suspect care ar fi participat la agresiune, cei doi nefiind gasiti de anchetatori in urma perchezitiilor. Propunerea de arestare a fost luata in discutie luni de catre instanta Tribunalului Bucuresti, care a dispus emiterea unor mandate de arestare in lipsa pe numele celor doi.
Sursa: www.mediafax.ro