Magistratii timisoreni au refuzat sa-l execute silit pe jurnalist, dupa ce recuperatorii BRD au facut o gafa macabra si l-au dat in judecata de doua ori pe jurnalistul Mile Carpenisan la cinci luni dupa ce acesta a decedat. Acestia aveau misiunea de a-l determina pe jurnalistul trecut in nefiinta sa-si plateasca ratele. Magistratii timisoreni au refuzat sa-l execute silit pe jurnalist Mile Carpenisan, decedat in urma cu cinci luni. Ei au respins solicitarea de executare silita pe numele Mile Carpenisan. „Mile Carpenisan nu poate fi executat silit deoarece a decedat, iar banca trebuie sa se indrepte impotriva beneficiarilor dreptului de succesiune”, se arata in motivarea judecatoarei Magdalena Dietrich.
Jurnalistul de razboi Mile Carpenisan a fost dat in judecata de BRD, dupa ce a intrat in atentia Directiei de Recuperare Creante, pentru ca nu si-a achitat ratele. Recuperatorii bancii au primit misiunea de a-l determina pe jurnalist sa-si plateasca datoria de 6.000 de euro. Executorii bancari l-au dat in judecata pe Mile Carpenisan, cerand Judecatoriei Timisoara sa-l execute silit pe jurnalistul care a murit in 22 martie, la varsta de 34 de ani.
Reporterul de razboi Mile Carpenisan a decedat la sfarsitul lunii martie in urma unei septicemii, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Timisoara. Dupa ce timp de zece ani a transmis din mijlocul conflictelor armate din Iugoslavia, Kosovo si Irak, Mile s-a ocupat de familie si de turism, punand bazele unei agentii care promova Muntenegru.

Sursa: www.realitatea.net