Asistenta Florentina Cirstea, acuzata de ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa in cazul incendiului de la Maternitata Giulesti, ramane in arest, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, contestatia acesteia, decizia fiind definitiva.
Instanta Tribunalului Bucuresti a respins recursul asistentei Florentina Cirstea fata de decizia Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti de arestare preventiva a acesteia pentru 29 de zile.
De asemenea, instanta a respins si cererea avocatului Florentinei Cirstea ca, in cazul in care aceasta nu va fi eliberata, la locul de detentie sa fie trimis un psiholog specializat, pentru ca starea sa psihica este proasta.
Discutiile de la Tribunalul Bucuresti au durat aproximativ 45 de minute, instanta anuntand sentinta dupa alte aproximativ trei ore.
La dezbatere si la pronuntarea sentintei au fost prezenti atat membri ai familiei asistentei Florentina Cirstea, cat si colegi ai acesteia de la Maternitatea Giulesti.
Avocatul Florentinei Cirstea ceruse instantei cercetarea acesteia in stare de libertate, sustinand ca ea nu avea cum sa prevada, in calitate de cadru medical, aparitia unui incendiu sau a unui alt eveniment neasteptat.
Sursa: www.mediafax.ro