Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, in Retragere si in Rezerva protesteaza fata de noile dispozitii legislative privind pensiile militare si apreciaza ca “sub nicio forma” nu trebuie semnate si depuse formularele prin care se solicita recalcularea pensiilor.
“Sub nicio forma nu trebuie sa dam curs semnarii si depunerii formularelor prin care sa solicitam recalcularea pensiilor”, sustine Sindicatul.
“Protestam, in numele legii, fata de modul in care Guvernul Romaniei, prin personaje sinistre gen Boc, Oprea, Seitan, a adus la o stare de umilinta incredibila pilonii independentei, suveranitatii, integritatii teritoriale si ordinii constitutionale in stat – armata si fortele de ordine”, se arata intr-un comunicat al membrilor Sindicatului.
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, in Retragere si in Rezerva critica Legea 119 din 2010, hotararea de Guvern 735 din 2010 si instructiunile de aplicare a acestor acte normative, apreciind ca aceste acte au un caracter “neconstitutional”, “antieuropean”, “antidemocratic” si contrar principiului neretroactivitatii legii, stipulat in Constitutie.
Sursa: www.mediafax.ro