Clasamentul intocmit in functie de numarul de tranzactii este condus de casa de avocatura Popovici Nitu&Asociatii, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de profil, coordonata de Florian Nitu (foto), managing partner al entitatii.

Popovici Nitu&Asociatii a asistat juridic operatorii de servicii medicale MedLife – in preluarea a 80% din actiunile Policlinicii de Diagnostic Rapid din Brasov si Medicover – achizitia de la Global Finance a unui teren din Pipera pe care va construi un spital privat.

Casa de avocatura a mai asistat GTS Central Europe in procesul de preluare a companiei Datek Telecom si Fresenius NephroCare Romania, care opereaza pe piata serviciilor private de dializa, pentru achizitia a doua centre de profil in Deva si Satu Mare.

Pe zona de real estate, firma de avocatura Popovici Nitu&Asociatii a asistat, potrivit informatiilor din piata, fondul austriac Immoeast in tranzactia prin care a devenit singurul actionar al firmei Klyos Media, responsabila de dezvoltarea mall-ului West Gate din Craiova.

De asemenea, firma de avocatura a asistat grupul francez Auchan in preluarea de la Flavus Investitii a terenului pe care a fost amplasat fosta uzina Tractorul Brasov si spatiului din Polus Center Constanta, detinut anterior de TriGranit.

Firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) ocupa locul doi in acest clasament, cu 10 tranzactii in valoare de 54,94 milioane de dolari.

Sursa: www.wall-street.ro