Dan Radu a fost numit recent consilier al presedintelui-director general al TVR, Alexandru Lazescu, atributiile lui urmand sa fie legate de “proiectele de reformare manageriala, de programe si de imagine” pe care conducerea Televiziunii Romane intentioneaza sa le puna in practica in institutie.
Dan Radu a fost numit recent consilier al lui Alexandru Lazescu, fiind anuntat oficial Comitetului Director al TVR saptamana trecuta.
“Dan Radu este un vechi om de presa, pe a carui extinsa experienta manageriala ma bazez foarte mult in proiectele de reformare manageriala, de programe si de imagine pe care intentionez sa le pun in practica in aceasta institutie. Am inceput deja desenarea strategiilor si sunt convins ca le vom duce la bun sfarsit impreuna, pentru ca aceasta institutie trebuie sa se reaseze in prim planul jurnalismului romanesc”, a declarat Alexandru Lazescu, presedintele-director general al TVR.
Dan Radu a spus ca atributiile lui in TVR sunt “destul de variate”. “Am expertiza pe toata plaja de management, dar si pe cea editoriala”, a explicat Dan Radu. El a precizat ca in TVR va fi “asignat problemelor de moment”. Astfel, potrivit lui Dan Radu, daca vor fi probleme in legatura cu grila de programe a TVR, el se va ocupa de rezolvarea lor, daca vor fi probleme de management, se va ocupa de solutionarea acestora.
Dan Radu, in varsta de 45 de ani, are o experienta de presa de 24 de ani si a ocupat in ultimii ani diverse pozitii editoriale si de management si a contribuit la dezvoltarea mai multor business-uri media din Romania. Este unul dintre fondatorii fostei retele de ziare Monitorul, a fost redactor-sef al acestei retele, dar si manager al publicatiilor locale Media Pro si director al TVR Iasi si Ziarul de Iasi.

Sursa: http://www.mediafax.ro/cultura-media/dan-radu-a-fost-numit-consilier-al-lui-alexandru-lazescu-la-tvr-6778544