Sectia pentru judecatori a CSM a decis, suspendarea din functie a magistratului Aurica Sterea ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale impotriva sa.
Curtea de Apel Bucuresti a inceput, marti, dezbaterile in procesul in care au fost trimisi in judecata fostul sef al Parchetului Judecatoriei Buftea, Nelu Carpen, alaturi de alte 12 persoane, printre care doi avocati din Baroul Bucuresti si judecatorul Aurica Sterea.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe procurorul Nelu Carpen, judecatorul Aurica Sterea si avocatii Adrian Richartt Zamfirachi si Claudia Ileana Gilceav pentru costituire de grup infractionat organizat, mita, trafic de influenta, favorizarea infractorului si fals in inscrisuri oficiale.
In acelasi dosar sunt judecati si Mihail Visan, Gheorghe Cojocaru, Bogdan Vornicu, Gigi Alexandru Lovasz, Adriana Gheorghe, Daniel Nitu, Marian Cazacu, Marian Carbunaru si Aurelia Carbunaru, pentru constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, cumparare de influenta si dare de mita.

Sursa: www.mediafax.ro