In M. Of. nr. 375 din 7 iunie 2010 a fost publicata Legea nr. 109/2010 privind completarea art. 3 din Ordonanta Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului.
Din cuprins:
ARTICOL UNIC – La articolul 3 din Ordonanta Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 195 din 27 martie 2009, dupa alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmatorul cuprins:
“(3) Bunurile mobile aflate la organele de valorificare sau la detinator, pentru care s-a dispus restituirea prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila sau prin ordonanta procurorului, se considera abandonate daca proprietarul sau persoana indreptatita nu se prezinta pentru a le ridica in termen de un an de la data pronuntarii, pentru cei prezenti, respectiv de la data comunicarii, pentru cei absenti.”

Sursa: www.curierulfiscal.ro