Judecatoria Sectorului 2 a luat in discutie, actiunea fratelui si tatalui actorului, insa avocatul acestora a recuzat instanta, sustinand ca Adrian Streinu Cercel apartine Francmasoneriei si are “un ascendent asupra justitiei romane”.
Un alt complet al judecatoriei va analiza cererea de recuzare si, in cazul in care o va admite, un alt judecator va analiza acest dosar.
Reactia exagerata a avocatului lui Tecuceanu a aparut dupa ce judecatorul a decis sa amane cauza din cauza ca tatal actorului nu a fost prezent, neputand astfel sa fie intrebat de instanta in legatura cu niste chestiuni procedurale.
Aparatorul a sustinut ca instanta “cere din priviri” opinia aparatorului Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals” care ii raspunde dand din cap.
Initial, avocatii lui Adrian Streinu Cercel si ai institutului au sustinut in fata instantei ca Judecatoria Sectorului 2 nu ar fi competenta pentru doua dintre cererile familiei lui Toni Tecuceanu, pentru ca este vorba despre dosarul medical al actorului si, respectiv de informatii legate de starea de carantina de la institut din perioada in care Toni Tecuceanu a fost internat acolo.
Sursa: www.mediafax.ro