Posturile pentru care se va organiza concursul sunt:
– 1 post vacant la Sectia comerciala;
– 1 post vacant la Sectia de contencios administrativ si fiscal;
– 1 post vacant la Sectia penala.

Inscrierea candidatilor la concurs se face la sediul Consiliul Superior al Magistraturii, Directia resurse umane si organizare, din Bucuresti, Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6, in perioada 26 mai – 10 iunie 2010, de unde se pot obtine Regulamentul, tematica si bibliografia concursului, precum si relatii privind actele necesare pentru inscriere.
Taxa de inscriere la concurs este de 400 lei si se achita la Directia economica si administrativ din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al magistraturii.
La concurs se pot inscrie absolventii facultatilor de drept care indeplinesc conditiile prevazute de art. 14 alin. (2) lit. a)-d) si de art. 67 alin. (4) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si conditia de minim 5 ani vechime in functiile prevazute de lege, la data sustinerii concursului.
 Examinarea candidatilor se face prin sustinerea unei probe scrise de verificare a cunostintelor teoretice si a unei probe scrise practice, conform prevederilor art. 10 din Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 293/2007, cu modificarile si completarile ulterioare.

Sursa: www.csm1909.ro