Protestul lor nu va inceta pana cand nu isi vor primi in intregime salariile restante si nu se va rediscuta incadrarea in munca. Astfel, daca aveti acte de depus sau de ridicat de la Cadastru, sindicalistii va sfatuiesc sa nu faceti drumul degeaba pentru ca nu lucreaza si nu vor lucra pana cand situatia nu se remediaza .
Asta inseamna ca si programul Prima Casa este blocat in acele localitati in care s-a declansat greva spontana.
Secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual a mai aratat ca „foarte multe acte vor putea fi anulate pentru ca s-a schimbata incadrarea referentului si a registratorului care sunt trecuti pe functii de consilier juridic si astfel ajung sa aiba drepturi care pot fi limitate sau contestate in justitie”.
Potrivit acestuia, fiind consilieri juridici nu mai au drepturile pe care le aveau de a elibera acte cu valoare in fata oricarei instante. „Poate asta se si doreste ca orice act sa poata fi anulat”, a continuat Toader Paraschiv.
Mai mult, membrii sindicatulor din intreaga tara au in plan declansarea in perioada urmatoare a unei greve generale, ” cu intreruperea totala a activitatii”.

Sursa: www.incont.ro